Butikker i katalogen: 587   |   Konkurranser: 1   |   Gavetips: 85   |   Rabattkoder: 58
Online: 33
butikker: #ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
Forsiden / Kategorier / Mote & Klær / Sapatos.no - Kvalitetssko til han og henne

Sapatos.no - Kvalitetssko til han og henne

(Bli den frste til erfare)

Sapatos er et brasiliansk skokonsept bestående av seks butikker på Østlandet og nettbutikk. Varene blir direkte importert fra fabrikkene vi samarbeider med i Brasil, og vi kan dermed tilby kvalitetsprodukter til en god pris. Butikkene fører merkene Dumond med sko og vesker til henne, og Ferracini med sko og belter til han. Fra 2008 har vi tilbudt fritidssko til henne fra Cravo & Canela. Alle produktene er av beste skinnkvalitet med fokus på design og komfort.

For å kunne tilby et komplett sortiment til alle årstider har vi også fra 2011 inngått et samarbeid med merket Andiamo som fører sko i flott skinnkvalitet til både han og henne. I Andiamos kolleksjon vil du finne alt fra solide vintersko og støvler til komfortable mokkasiner og fritidssko.
br> I våre butikker håper vi du blir inspirert av den brasilianske atmosfæren, personlig service og får erfare våre unike produkter!

Trygg E-handel er en godkjenningsordning som gir deg sikkerhet for at du handler med et seriøst firma. Sapatos er en vertifisert nettbutikk og det betyr at vår nettbutikk oppfyller kravene for å kunne kalle seg Trygg E-handel.

Sapatos.no - Kvalitetssko til han og henne

Tittel: Sapatos.no - Kvalitetssko til han og henne

Kategori: Mote & Klær

Visninger: 6610

Besk: 3035

Lagt til: 02.05.2013

Land: Norge 

0 % av brukerne anbefaler denne butikken (0 stemmer)

Tips en venn Legg til i favoritter Rapporter
Liste over alle erfaringer med Sapatos.no - Kvalitetssko til han og henne. Les hva andre brukere mener om Sapatos.no - Kvalitetssko til han og henne fr du handler. Vi har gjort det enklere for deg finne de beste butikkene online.
Ingen erfaringer tilgjengelig! (Bli den frste til erfare)
Liste over gavetips fra Sapatos.no - Kvalitetssko til han og henne. Vi har gjort det enklere for deg finne de beste gavene online.
Ingenting her!
Liste over rabattkoder fra Sapatos.no - Kvalitetssko til han og henne. Vi har gjort det enklere for deg finne de beste kupong- og rabattkodene online.
Rabatt Suksess Kommentarer Gyldig til
Gratis frakt og bytte   100% 0 Ukjent
Liste over konkurranser fra Sapatos.no - Kvalitetssko til han og henne. Vi har gjort det enklere for deg finne konkurranser online.
Ingenting her!
Firmanavn: Sapatos AS Org. nr.: 985 607 842
Adresse: Jongsåsveien 4
Postnr./Poststed: 1338 Sandvika
Telefon: (+47) 815 56 150
Hjemmeside: http://sapatos.no
Nkkelord: sko, mote, vesker, damemote
Nye butikker
Nye rabattkoder
Utvalgte butikker
Nye gavetips
Nye konkurranser
Nye erfaringer


Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten