Butikker i katalogen: 587   |   Konkurranser: 1   |   Gavetips: 85   |   Rabattkoder: 58
Online: 630
butikker: #ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
Forsiden / Kategorier / Mote & Klær / Zalando.no - Norges største utvalg

Zalando.no - Norges største utvalg

5 av 6 stjerner til Zalando.no - Norges største utvalg

Zalando er en serviceorientert nettbutikk med sko, tøy, accessories, sport og bolig til både damer, herre og barn og er blandt Europas aller største. Zalando fører mer enn 80.000 forskjellige produkter og over 1.500 kjente og eksklusive merker – fra A som i Armani til Z som i ZOOYORK. Hos oss finnes alt fra store internasjonale merker som Calvin Klein, Nike og Levis til mindre, nordiske, merker som Samøe & Samøe, Bruuns Bazar og Mads Nørgaard. Sortimentet utvikles konstant, så kundene har alltid en grunn til å komme tilbake. Samtidig er levering ALLTID gratis, og det samme gjelder naturligvis også for retur og bytte.

Zalando startet i 2008 i Berlin og har siden vokst eksplosivt til å bli blandt Europas aller største. Zalando gikk inn i det norske markedet i september 2012.

Zalando.no - Norges største utvalg

Tittel: Zalando.no - Norges største utvalg

Kategori: Mote & Klær

Visninger: 16521

Besk: 12396

Lagt til: 01.10.2012

Land: Norge 

100 % av brukerne anbefaler denne butikken (2 stemmer)

Tips en venn Legg til i favoritter Rapporter
Liste over alle erfaringer med Zalando.no - Norges største utvalg. Les hva andre brukere mener om Zalando.no - Norges største utvalg fr du handler. Vi har gjort det enklere for deg finne de beste butikkene online.
Legg inn en erfaring
Bra nettbutikk, men..
Kine anbefaler denne butikken   25.01.2013

Zalando er uten tvil norges beste nettbutikk (ikke at konkurransen er spesielt hard). De har bra utvalg i alle prisklasser, og gratis frakt og retur er et STORT pluss! Min erfaring er likevel ikke så positiv. Jeg bestilte en del produkter, og måtte returnere det meste pga størrelsen. Selve returen tok over to uker, og nå har det gått over en uke siden returen ble mottatt hos Zalando, og pengene har fortsatt ikke kommet tilbake på min konto.

Nyttig (6) usaklig (1)
Kjempebra nettbutikk!
Hege anbefaler denne butikken   05.10.2012

Stort utvalg og gode priser. Jeg fikk pakken min etter noen dager. Det var et par ting jeg ikke passet der, men det gjorde ingenting fordi det er gratis returfrakt :) Jeg kunne velge mellom å få pengene tilbake eller bytte i ny størrelse. Jeg byttet den ene genseren i en størrelse som passer, også fikk jeg pengene igjen på den andre. Alt gikk kjempefort. Jeg er skikkelig imponert og kommer definitivt til å handle masse her fremover!!!

Nyttig (21) usaklig (10)
Liste over gavetips fra Zalando.no - Norges største utvalg. Vi har gjort det enklere for deg finne de beste gavene online.
Ingenting her!
Liste over rabattkoder fra Zalando.no - Norges største utvalg. Vi har gjort det enklere for deg finne de beste kupong- og rabattkodene online.
Vi har for tiden ingen registrerte tilbud eller rabattkoder fra Zalando.no - Norges største utvalg
Liste over konkurranser fra Zalando.no - Norges største utvalg. Vi har gjort det enklere for deg finne konkurranser online.
Ingenting her!
Firmanavn:
Adresse:
Postnr./Poststed:  
Telefon:
Hjemmeside: http://www.zalando.no
Nkkelord: Støvler, Støvletter, Sportssko, sko, Kåper, Sportsklær, Jeans, Vesker
Nye butikker
Nye rabattkoder
Utvalgte butikker
Nye gavetips
Nye konkurranser
Nye erfaringer


Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten