Butikker i katalogen: 587   |   Konkurranser: 1   |   Gavetips: 85   |   Rabattkoder: 58
Online: 515
butikker: #ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ
Forsiden / Kategorier / Ferie & Reiseliv / Leiebil / eLeiebil.no

eLeiebil.no

1 av 6 stjerner til eLeiebil.no

eLeiebil samarbeider med alle de store bilutleie selskapene i verden (Hertz, Avis, Alamo, Europcar, Budget og Dollar, for å nevne noen). Vi finner den laveste prisen på bilen kunden ønsker den datoen dem trenger det, samtidig som kunden får den beste service hele veien.
eLeiebil har også en prisgaranti, om noen av våre kunder finner en lavere pris hos noen andre, så vil vi gjøre vårt aller beste for å slå den!

eLeiebil.no

Tittel: eLeiebil.no

Kategori: Leiebil

Visninger: 6969

Besøk: 1473

Lagt til: 01.09.2010

Land: Norge 

0 % av brukerne anbefaler denne butikken (1 stemmer)

Tips en venn Legg til i favoritter Rapporter
Liste over alle erfaringer med eLeiebil.no. Les hva andre brukere mener om eLeiebil.no før du handler. Vi har gjort det enklere for deg å finne de beste butikkene online.
Legg inn en erfaring
Svært negative erfaringer med eleiebil
Ludvik anbefaler ikke denne butikken   27.07.2012

Jeg har leid bil hos eleiebil to ganger. De samarbeider med de fleste leiebilselskapene og er således en megler. Den første gangen fikk jeg en størrelse bil mindre enn bestilt. Eleiebil tok overhodet ikke ansvar og mente det ikke var noe de kunne gjøre. Ikke ringte de tilbake og ikke løste de problemet. De lovet jeg skulle få en større bil på en annen lokasjon og ba oss ta taxi dit. Der var det ikke en større bil, men heller mindre. Resultatet ble at vi ble 9 timer forsinket og med for liten bil som resulterte i at barna måtte sitte med en koffert på fanget i 20 mil. Da vi kom hjem tilskrev vi dem pr e-post, men mottok ikke noe svar. Etter gjentatte purringer mottok vi heller ikke svar først da vi ringte og truet med å klage til forbruker europa begynte de å svare. De hevdet å ikke ha fått e-postene. Da de skulle betale tilbake drosjeregning pluss en (altfor) liten kompensasjon kom ikke pengene og jeg måtte purre dem gjentatte ganger. De innvilget en fremtidig rabatt og vi prøvde derfor å leie gjennom dem. Billeien var grei, det var et annet utleieselskap. Følgelig er det utleieselskapet som er avgjørende. Vi fant en rimeligere pris på utleie og kontaktet dem for å benytte prisgarantien. De besvarer ikke henvendelser pr e-post og forholder seg ikke til det de selv markedsfører. På telefon refererer til andre nettsider som selskapet har og mener det er andre vilkår enn nettsiden en har booket gjennom som gjelder osv. Etter å ha forespurt bekjente som har leid gjennom eleiebil er det andre som også har negative erfaringer med eleiebil. Mitt råd er derfor å ikke leie gjennom eleiebil - de står ikke ved noe av det de lover og hjelper deg overhodet ikke dersom det skulle oppstå problemer. De eneste tilfellene en kan benytte dem ved er dersom en kjenner til utleier og er komfortabel med leiebilselskapet. Når eleiebil har fått pengene forholder de seg ikke lenger til deg som kunde, men lar deg heller seile din egen sjø.

Nyttig (0) usaklig (0)
Liste over gavetips fra eLeiebil.no. Vi har gjort det enklere for deg å finne de beste gavene online.
Ingenting her!
Liste over rabattkoder fra eLeiebil.no. Vi har gjort det enklere for deg å finne de beste kupong- og rabattkodene online.
Vi har for tiden ingen registrerte tilbud eller rabattkoder fra eLeiebil.no
Liste over konkurranser fra eLeiebil.no. Vi har gjort det enklere for deg å finne konkurranser online.
Ingenting her!
Firmanavn:
Adresse:
Postnr./Poststed:  
Telefon:
Hjemmeside: http://www.eleiebil.no
Nøkkelord: leiebil, bilutleie, billeie, Alicante, Miami, München, Nice, Murcia, Orlando, Los Angeles, London, M
Nye butikker
Nye rabattkoder
Utvalgte butikker
Nye gavetips
Nye konkurranser
Nye erfaringer


Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten