Butikker i katalogen: 587   |   Konkurranser: 1   |   Gavetips: 85   |   Rabattkoder: 59
Online: 599
butikker: #ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ
Forsiden / Kategorier / Bokhandlere og forlag / Bokkilden.no

Bokkilden.no

3 av 6 stjerner til Bokkilden.no

Bokkilden.no har et godt utvalg av bøker, de har også et stort utvalg av DVD filmer, musikk og spill til konkurransedyktige priser.

Bokkilden.no var Norges første nettbokhandel, og er et selskap i Schibsted-konsernet. Schibsted er en av Skandinavias ledende aktører innenfor mediebransjen, og bokkilden.no er Norges ledende nettbokhandel.

Bokkilden.no er ikke bare en nettbokhandel. Bokkilden.no er også en møteplass for bokinteresserte. I tillegg til at bokkilden.no tilbyr 1,6 millioner norske og engelske bøker, presenteres det daglig stoff relatert til aktualiteter og nyheter. Hos bokkilden.no kan du også abonnere på nyhetsbrev for å holde deg oppdatert innenfor de områdene som interesserer deg.

Bokkilden.no er medlem i Den norske Bokhandlerforeningen, av bokhandlerkjeden Interbok og av organisasjonen eforum. Bokkilden.no fyller Nsafes kriterier og følger retningslinjene gitt i henhold til Nsafes merkeordning som gir tryggere Internetthandel. Du handler trygt og sikkert hos bokkilden.no.

Bokkilden.no

Tittel: Bokkilden.no

Kategori: Bokhandlere og forlag

Visninger: 18811

Besøk: 9036

Lagt til: 20.06.2008

Land: Norge 

50 % av brukerne anbefaler denne butikken (4 stemmer)

Tips en venn Legg til i favoritter Rapporter
Liste over alle erfaringer med Bokkilden.no. Les hva andre brukere mener om Bokkilden.no før du handler. Vi har gjort det enklere for deg å finne de beste butikkene online.
Legg inn en erfaring
Skuffende
Lene Moe anbefaler ikke denne butikken   19.05.2016

Min bestilling ble splittet opp i 4 (?!??) forsendelser med kun 1 eller 2 ting i hver. De ble mottat med ca 1 ukes mellomrom som gjorde at jeg måtte 4 ganger på posten og betaler 4 regninger. Når i tillegg regningene ble sendt litt kryssende, kundeservice ikke sjekket saken 100% når jeg kontaktet de på mail og de viste lite vilje til å se løsninger for kundene, ble dette både en dyr og tidkrevende affære. Tror nok ikke jeg blir å handle her igjen.

Nyttig (0) usaklig (0)
Bra nettbutikk
Janne Hansen anbefaler denne butikken   12.01.2010

Tror tidligere erfarer har vært uheldig, jeg har handlet 100vis av ganger hos Bokkilden og aldri opplevd noe negativt. Kjempe sevice og bra utvalg. Stå på videre :)

Nyttig (2) usaklig (1)
Elendig service
Fredrik anbefaler ikke denne butikken   06.10.2009

Bestilte bøker i september. Fikk dem i desember, rett før jeg skulle flytte. En av bøkene hadde jeg allerede kjøpt i en lokal bokhandel i slutten av oktober, da jeg etterhvert begynte å tro at noe hadde gått galt med min bestilling, til tross for ordrerbekreftelsen.

I flyttestresset endte pakken med bøkene opp i flyttelasset, og ble glemt. Helt til april kom, og en regning fra et inkassobyrå dalte ned i postkassa, pålydende mange ganger bøkenes verdi. Jeg hadde glemt å betale fakturaen.

Ingen betalingspåminnelser - kun inkasso. Ingen forståelse på bokkildens kundeservice. Ikke nok med at bøkene tok måneder å levere - de skulle betales for flerfoldige ganger.

Nyttig (4) usaklig (3)
Knallfornøyd :)
Kristin anbefaler denne butikken   15.12.2008

Har bare positive erfaringer med å handle her... god service og rask levering :)

Nyttig (0) usaklig (0)
Liste over gavetips fra Bokkilden.no. Vi har gjort det enklere for deg å finne de beste gavene online.
Ingenting her!
Liste over rabattkoder fra Bokkilden.no. Vi har gjort det enklere for deg å finne de beste kupong- og rabattkodene online.
Vi har for tiden ingen registrerte tilbud eller rabattkoder fra Bokkilden.no
Liste over konkurranser fra Bokkilden.no. Vi har gjort det enklere for deg å finne konkurranser online.
Ingenting her!
Firmanavn:
Adresse:
Postnr./Poststed:  
Telefon:
Hjemmeside: http://www.bokkilden.no
Nøkkelord: skjønnlitteratur, faglitteratur, oppslagsverk, barnebøker, ungdomsbøker, pocketbøker, lydbøker, hage
Nye butikker
Nye rabattkoder
Utvalgte butikker
Nye gavetips
Nye konkurranser
Nye erfaringer


Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten