Butikker i katalogen: 587   |   Konkurranser: 1   |   Gavetips: 84   |   Rabattkoder: 58
Online: 467
butikker: #ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ
Forsiden / Kategorier / Sport, spill og friluft / Treningsutstyr / X-life.no - Trening og utstyr

X-life.no - Trening og utstyr

(Bli den første til å erfare)

X-life er en norsk nettbutikk for treningsklær, protetinpulver, fettforbrenning og alt annet du trenger til å komme i form.

X-life.no - Trening og utstyr

Tittel: X-life.no - Trening og utstyr

Kategori: Treningsutstyr

Visninger: 9521

Besøk: 12101

Lagt til: 19.07.2010

Land: Norge 

0 % av brukerne anbefaler denne butikken (0 stemmer)

Tips en venn Legg til i favoritter Rapporter
Liste over alle erfaringer med X-life.no - Trening og utstyr. Les hva andre brukere mener om X-life.no - Trening og utstyr før du handler. Vi har gjort det enklere for deg å finne de beste butikkene online.
Ingen erfaringer tilgjengelig! (Bli den første til å erfare)
Liste over gavetips fra X-life.no - Trening og utstyr. Vi har gjort det enklere for deg å finne de beste gavene online.
Ingenting her!
Liste over rabattkoder fra X-life.no - Trening og utstyr. Vi har gjort det enklere for deg å finne de beste kupong- og rabattkodene online.
Rabatt Suksess Kommentarer Gyldig til
Fri frakt over 500,-   100% 0 Ukjent
Liste over konkurranser fra X-life.no - Trening og utstyr. Vi har gjort det enklere for deg å finne konkurranser online.
Ingenting her!
Firmanavn: X-Life
Adresse: Stubberudveien 76
Postnr./Poststed: 3031 Drammen
Telefon: 32822830
Hjemmeside: http://x-life.no

Rss feed

X-life AS


B-VARE: RC Strappy Bra - Black

OBS: Dette er en b-vare. Mangler merkelapp.   Reebok RC Strappy Bra i svart og hvit er en kul sports-BH i klassiske farger! Rå sports-BH som matcher hele treningsgarderoben! Denne BH-en sitter som et skudd på kroppen, og jeg elsker kontrastfargene i svart og hvitt! Overdelen gir meg full bevegelsesfrihet når jeg trener, og transporterer bort fuktighet og svette slik at jeg kan fokusere fult ut på dagens treningsmål. At den er antimikrobiell som gjør at svettelukt og bakterier ikke setter seg i plagger er jo også et pluss. Spesielt i helgene, hvor det fort kan gå 3-4 timer i Crossfit-boxen med både WODs, romwod og latter med treningsfavorittene! BH-en har uttagbare pads, så du selv kan bestemme hvor mye beskyttelse du vil ha foran. Perfekt til deg som driver med variert trening, med både styrke, kondisjon og bevegelighet :)Nyhet høsten 2017!Egenskaper: Rått design Medium støtte Resirkulert polyester for miljøet SpeedWick fuktighetskontroll  Antimikrobielt materiale Uttagbar padding Farge: svart/hvit Materiale: 92% resirkulert polyester, 8% elastan Artikkelnummer: BQ5154 Tilbudsprisen gjelder kun B-vare produktet. Dersom produktet ikke passer og man ønsker å bytte størrelse eller lignende så må man betale mellomlegg for ordinær pris på det nye plagget. 

B-VARE: Core Seamless Tights - Rich

OBS: Dette er en b-vare. Mangler merkelapp.   Craft Core Seamless Tights i fargen rich er en lilla sømløs drøm av en tights!Drømmetightsen Core Seamless er perfekt til både trening og chill! Fukttransporterende egenskaper sørger for å holde deg tørr gjennom treningsøkten, uansett om du trener rolig yoga, eller om du går all inn for å oppnå ny personlig rekord i knebøy eller pushups. Det sømløse designet har god stretch, som følger kroppens bevegelser. Vi liker at den har laserkuttede hull, for ventilasjon og et kult uttrykk!Nyhet høsten 2017! Egenskaper: Sømløst design God fukttransport Laserkuttedehull Stretch Farge: rich - lilla  Materiale: 65% Polyester, 30% Polyamid, 5% Elastan Art.nr: 1904872-1751Obs! Vipper du mellom to størrelser - velg den største :)   Obs! Er ikke lik i fargen som Core Seamless Hood i fargen montana. Tilbudsprisen gjelder kun B-vare produktet. Dersom produktet ikke passer og man ønsker å bytte størrelse eller lignende så må man betale mellomlegg for ordinær pris på det nye plagget. 

B-VARE: Madison Tights

OBS: Dette er en b-vare. Mangler merkelapp.   Better Bodies Madison Tights er en fin komrepsjonstights for deg som trener variert! Vi digger tightsene fra Better Bodies! God kvalitet, høy i livet og et design som fremhever dine kurver. Med tøffe refleksdetaljer og kompresjon er denne tightsen perfekt til løp ute, men også fin til innetrening. Ta deg helt ut på de tunge styrkeøktene og føl deg fresh da tightsen har hurtig fukttransport.  Egenskaper: Super passform Behagelig materiale Kompresjon Hurtig fuktransport Høy i livet Liten lomme på innsiden Kule refleksprint detaljer 7/8 dels lengde Materiale: 73% polyamid og 27% elastan Artikkelnummer: 110840  Tilbudsprisen gjelder kun B-vare produktet. Dersom produktet ikke passer og man ønsker å bytte størrelse eller lignende så må man betale mellomlegg for ordinær pris på det nye plagget. 

B-VARE: Wor Supremium 2.0 Tank - Guava Punch

OBS: Dette er en b-vare. Mangler merkelapp.   Reebok Wor Supremium 2.0 Tank er en superfin treningstopp til aktive jenter!Denne treningstoppen er myk og god, og du kommer til å elske å bruke den! Noe av det jeg liker best med denne toppen, er at den transporterer bort fuktighet og svette når jeg trener, slik at komforten holder seg på topp gjennom hele økta. Bryterygg og god stretch gir i tillegg optimal bevegelsesfrihet, slik at enhver øvelse kan utføres med full range og motion. Dessuten er den like fin til en sporty hverdags-look som den er til trening! Elsk!Nyhet høsten 2017!Egenskaper: Slim-fit Speedwick holder deg tørr Lett og behagelig materiale God stretch Farge: Oransje Materiale: 65% polyester og 35% viskose Artikkelnummer: CD8818   Tilbudsprisen gjelder kun B-vare produktet. Dersom produktet ikke passer og man ønsker å bytte størrelse eller lignende så må man betale mellomlegg for ordinær pris på det nye plagget. 

FarmersWalk+bars

THORN+Fit FarmersWalk+bars selges parvis og er et solid og nyttig treningsverktøy for deg som vil ha mest mulig ut av økten! Farmer’s Walk er en øvelse som aktiverer så godt som alle musklene i kroppen. Kjernemuskulaturen styrkes og stabiliserer kroppen. Grep, håndledd og underarmer får god trening av å holde fast alle kiloene på stangen. Øvre del av rygg og skuldre får god trening ettersom man skal holde seg oppreist og i en stabil posisjon. Bena får selvfølgelig også kjørt seg skikkelig gjennom hele øvelsen. Farmer’s Walk er en knallgod øvelse og passer for alle som vil bli sterkere, ha mer utholdenhet og bedre kondisjon. Stengene er 2180 mm lange, veier 11 kg og kan brukes med 50 mm vektskiver. Selges som par 

Log+bar

THORN+Fit Log+bar er et utrolig bra alternativ til tradisjonelle stenger og er fantastiske å bruke til olympiske løft! Disse passer utmerket for deg som vil løfte tungt. Den lar deg løfte med et nøytralt grep som er mer skånsomt for skuldrene. Man ser gjerne Log Barer bli brukt i Strongman og i Crossfit, men kan brukes på vanlige gym også. Passer perfekt til øvelser som clean and jerk, push press, benkpress og fremoverbøyd roing. Log Bar veier 29 kg og måler 22 cm x 3.5 mm x 197 cm. 50 mm standard. 

Trap+bar

THORN+Fit Trap+bar tåler tung belastning og lar deg trene markløft på en trygg og effektiv måte! Denne er helt genial for de som vil lære seg å utføre bevegelsen i markløft riktig og for de som vil løfte tyngre. Med denne kan man sette seg lengre ned og putte mindre stress på ryggen. Dette gjør at man har muligheten til å kunne løfte mer vekt enn man ville gjort i en tradisjonell markløft. Den gjør det også mer gjennomførbart å gjøre markløft for de som har begrenset bevegelsesutslag i hoftene. Markløft med trap bar kan være et godt alternativ for nybegynnere, deg som vil belaste ryggen mindre og for deg som øke mer i styrke. THORN+Fit Trap Bar veier 28 kg og passer med 50 mm vektskiver. 

Chelsea T-Back - Scarlet Red

Better Bodies Chelsea T-Back i rød med løs passform!Den nye treninstoppen til Better Bodies kommer med et kjølende og fukttransporterende materiale! Den vil sørge for at du holder deg komfortabel og tørr, uansett hva slags trening eller intensitet du kjører. Med en loose passform sitter toppen behagelig på kroppen, og bryteryggen bak gir deg full bevegelsesfrihet. I tillegg har plagget god ventilasjon under armene, da den kommer med dyp skjæring. Passer til all slags trening. Nyhet høsten 2017! Egenskaper: Løs passform Lett, myk og behagelig Kjølende og hurtig fukttransport Bryterrygg Rå kuttede og buede kanter nederst Logo på siden Farge: rød Materiale: 100% tencel Artikkelnummer: 110839-382 

Chelsea T-Back - Black

Better Bodies Chelsea T-Back er en tøff treningstopp til aktive jenter!Den nye treninstoppen til Better Bodies kommer med et kjølende og fukttransporterende materiale! Den vil sørge for at du holder deg komfortabel og tørr, uansett hva slags trening eller intensitet du kjører. Med en loose passform sitter toppen behagelig på kroppen, og bryteryggen bak gir deg full bevegelsesfrihet. I tillegg har plagget god ventilasjon under armene, da den kommer med dyp skjæring. Passer til all slags trening. Nyhet høsten 2017! Egenskaper: Løs passform Lett, myk og behagelig Kjølende og hurtig fukttransport Bryterrygg Rå kuttede og buede kanter nederst Logo på siden Farge: svart Materiale: 100% tencel Artikkelnummer: 110839-999 

3 Stripes Ancle Socks 3pack

adidas 3 Stripes Ancle Socks 3-pakning med sokker til trening og fritid. Egenskaper: Farge: hvit, svart, grå Materiale: 62% bomull, 36% polyester, 2% elastan, 1% polyamid Artikkelnummer: aa2287  

Nøkkelord: Treningsklær,, klær, trening, Fettforbrenning, Vektøkning, Restitusjon, Zma, Kreatin, Styrke, Olje,
Nye butikker
Nye rabattkoder
Utvalgte butikker
Nye gavetips
Nye konkurranser
Nye erfaringer


Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten