Butikker i katalogen: 587   |   Konkurranser: 1   |   Gavetips: 85   |   Rabattkoder: 58
Online: 881
butikker: #ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ
Forsiden / Kategorier / Ferie & Reiseliv / Supersaver - Reiseselskap på internett

Supersaver - Reiseselskap på internett

(Bli den første til å erfare)

I Februar 2005 åpnet Norges nye lavpris reiselivs- site. Hos oss kan du velge mellom 3500 flyselskap, leiebiler i en rekke land, og over 30 000 hoteller i hele verden. Du bestiller og betaler direkte på internett med ditt kort - enkelt og trygt! Vi har bestillingsservice, men ingen reiserådgivning. Vi har heller ingen service på reisemålet som grisefester, reiseledere eller båtsightseeing. Vår besparelse er din lønnsomhet. Hos oss finner du din reise til noen av Norges laveste priser.

Supersaver.no er en del av SRG (Svenske Resegruppen) sammen med Marco Polo Travel i Norge, og flere reisebyråer i Skandinavia. Supersaver.no er en rendyrket online aktør der enkelhet og besparelser står i fokus.

Supersaver er en lavpris satsning hos SRG i Skandinavia, som på grunn av sin "state of the art" teknologi og solide kjøpekraft med SRG i ryggen kan gi deg som kunde de beste prisene til enhver tid.

Velkommen til Supersaver's verden av reisemuligheter og gode priser! Prøv oss i dag, i morgen kan de beste prisene ha gått til naboen...

Loading the player...

Tittel: Supersaver - Reiseselskap på internett

Kategori: Ferie & Reiseliv

Visninger: 15166

Besøk: 4427

Lagt til: 07.10.2008

Land: Norge 

0 % av brukerne anbefaler denne butikken (0 stemmer)

Tips en venn Legg til i favoritter Rapporter
Liste over alle erfaringer med Supersaver - Reiseselskap på internett. Les hva andre brukere mener om Supersaver - Reiseselskap på internett før du handler. Vi har gjort det enklere for deg å finne de beste butikkene online.
Ingen erfaringer tilgjengelig! (Bli den første til å erfare)
Liste over gavetips fra Supersaver - Reiseselskap på internett. Vi har gjort det enklere for deg å finne de beste gavene online.
Ingenting her!
Liste over rabattkoder fra Supersaver - Reiseselskap på internett. Vi har gjort det enklere for deg å finne de beste kupong- og rabattkodene online.
Rabatt Suksess Kommentarer Gyldig til
300 kr i rabatt hos supersaver   86% 0 Ukjent
Liste over konkurranser fra Supersaver - Reiseselskap på internett. Vi har gjort det enklere for deg å finne konkurranser online.
Ingenting her!
Firmanavn:
Adresse:
Postnr./Poststed:  
Telefon:
Hjemmeside: http://supersaver.no
Nøkkelord: billige flybilletter, flybileter, reiseliv, fly til london
Nye butikker
Nye rabattkoder
Utvalgte butikker
Nye gavetips
Nye konkurranser
Nye erfaringer


Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten